Få hjælp til din insolvens

Står du et sted i din virksomhed hvor du ikke er i stand til at betale dine regninger? Hvis du er ude af stand til at betale, er din virksomhed desværre på vej mod en konkurs.

Der er ingen, der ønsker ikke at kunne betale deres regninger, og blive tvunget til at lukke deres virksomhed med gæld i selskabet.

For mange er en konkurs ukendt territorie, og der er mange uafklarede spørgsmål. Heldigvis er der hjælp at hente.

Sådan griber du din insolvens an

Hvis ikke du har prøvet at gå konkurs før, kan det være svært at finde hoved og hale i det hele.

Hvad skal der ske med bilen? Hvad med dine medarbejdere? Hvad med SKAT?

… og hvad med dig?

Situationen kan virke fuldstændig uoverskuelig.

Og ikke nok med det – når du snakker med en advokat, eller en fra det offentlige, føler du aldrig, at de er på din side.

Du har brug en mand, der sidder på din side af bordet

Én, der kan svare på alle dine spørgsmål, og har guidet hundredevis af andre virksomheder igennem deres konkurs.

Det siger andre om Havgus

Jeg har haft Jan som problemløser i forbindelse med økonomiske spørgsmål i de sidste 10 år. Han formår at forklare mig komplicerede løsninger, så jeg forstår dem, og han tager sig også af de problemer, der måtte opstå, når jeg har brug for hjælp.

– Kristian Sherif

 

Jeg har i løbet af de sidste 4 år kæmpet for min virksomhed, hvor jeg to gange har haft problemer med skat, hvor Jan har været med og hjulpet mig med at finde en løsning på disse problemer. Problemerne blev løst så vi i dag stadig er i live.

– Sune

 

Jeg fik stor hjælp af Jan sidste år, da jeg gik personlig konkurs med min virksomhed. Han guidede mig igennem til de rette juridiske kontakter, så jeg ungik en konkurskarantæne og efterfølgende har han vejledt mig gennem min gældssaneringssag.

– Abdel

 

Få en gratis vurdering af din sag

Mit navn er Jan Jensen. Jeg er stifter af Havgus, og har i over 16 år hjulpet hundredevis af virksomheder igennem, og videre fra, deres konkurs.

Jeg er ikke advokat, men er beskikket af Domstolsstyrelsen til at foretage vurderinger indenfor en række forskellige industrier, og specialiseret som rådgiver indenfor virksomhedskonkurser og overdragelser.

Jeg har i mange år været rådgiver hos Early Warning, og har fået alle spørgsmål, og set alle tænkelige scenarier når det kommer til konkurser.

Inden vi beslutter os for om vi skal samarbejde, vil jeg gerne give en gratis vurdering af din sag.

Send mig en besked og fortæl kort om din situation, så ringer jeg dig op til en kort, gratis, uforpligtende samtale, hvor vi får afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig igennem din konkurs.