Om Havgus

Derfor kan Jan få fallenter til at samarbejde!

Bag virksomheden Havgus står Jan Jensen. Jan har været selvstændig erhvervsdrivende hele sit liv og har i den forbindelse selv erfaret, hvad det vil sige at gå konkurs. De personlige erfaringer betyder, at Jan kender til hele processen og til de menneskelige omkostninger, der er forbundet med at gå konkurs. I løbet af sin karriere har Jan været i berøring med mange forskellige mennesker, og han er vant til at håndtere alle typer, lige fra direktører for store virksomheder til den lille håndværksmester.

De personlige og faglige erfaringer tilsammen med den menneskelige indsigt, og en uddannelse som ICF certificeret Mind juice Coach gør Jan til en tillidsvækkende samarbejdspartner, der har en intuitiv forståelse for den enkeltes behov. Jan har derfor stor succes med at få mennesker i svære situationer til at opbygge tillid og endvidere forklare fallenterne fordelene ved at komme frem med alle deres aktiver og bilag og dermed undgå en mulig konkurskarantæne.

Jeg er beskikket af Domstolsstyrelsen til at foretage vurderinger indenfor
– Byggeri, anlæg, fast ejendom, håndværk
– Detail, handel, kontor, produktion, indbo
– Jern, metal, maskinindustri, transport
– Landbrug, husdyr, miljø og fødevarebranchen

Derfor kan Jan arbejde sammen med kuratorer!

Mange års erfaring i at samarbejde med kuratorer omkring vurdering og salg af konkursboer har desuden givet Jan et omfattende indblik i lovgivning og processerne i konkurssagerne og han har fået en solid erfaring i kurators arbejdsgange.

Med Havgus har Jan Jensen professionaliseret sin viden og sine personlige erfaringer, for at skabe så stor værdi som muligt for de forskellige parter der er involverede i konkursboer.

De seneste 16 år har Havgus samarbejdet med adskillige advokater og har derfor solid erfaring med konkursboer inden for mange forskellige brancher i hele Danmark se evt. under referencer.