Referencer

Havgus har samarbejdet med adskillige advokatfirmaer med speciale i solvensret om konkursboer de seneste ti år og har således stor erfaring med de særlige problemstillinger, der kan være i forbindelse med udredning og afvikling af konkursboer.

Herunder kan du se udtalelser fra en række af de advokater vi arbejder sammen med.

“På vegne af Nordjyske Bank NS skal jeg hermed bekræfte, at vi siden primo år 2017, har nydt godt af samarbejdet med Jan Jensen, som har hjulpet Banken med salg og vurdering, af diverse aktiver, primært vedrørende konkurs-og insolvenssager. Jans arbejde har i alle tilfælde resulteret i, at Banken har opnået god rådgivning samt et resultat, som vi ikke har kunne opnå andetsteds. Specielt ved salg og vurdering af species aktiver, har Banken været meget tilfredse med vores samarbejde.”

Download reference

Thomas Christian PedersenKreditkonsulent, Nordjyske BankNordjyskebank.dk

“Siden 2006 har Brocsted Kaalund arbejdet sammen med Jan Jensen fra firmaet Havgus. Under samarbejdet er det min oplevelse at Jan Jensen påtager sig opgaven med vurdering eller salg af aktiverne i boet med stort engagement og med den hurtighed der er påkrævet ved behandlingen af konkursboer.

Jans arbejde har i alle tilfælde resulteret i, at vi har opnået god rådgivning samt et resultat, som vi ikke har kunne opnå andetsteds. Specielt ved salg og vurdering af aktiver, har vi været yderst tilfredse med valget af Jan Jensen som samarbejdspartner. 

Vi benytter også med Havgus tilbud om bilagsopbevaring, hvilket sparer os for meget besvær – En værdifuld ydelse som vi sparer os for meget besvær. 

Vi benytter fortsat Jan Jensen og Havgus som vores faste samarbejdspartner i konkurssager og kan varmt anbefale Jan til andre. Udover at være top-professionel er han et varmt og lunt menneske som det er en fornøjelse at arbejde sammen med.”

Download reference

Anders Hammer HansenAdvokat og Partner, Brocsted Kaalund.BKlaw.dk

“Jeg kan hermed bekræfte, at DAHL Advokatfirma siden efteråret 2013 har samarbejdet med Jan Jensen i forbindelse med vurderinger og salg af aktiver i konkursboer. Det er min opfattelse, at Jan Jensen har en god fornemmelse for at vurdere aktiverne i forhold til de opnåelige salgspriser, også for meget forskelligt artede aktiver.

Arbejdet udført af Jan Jensen har altid været udmærket og i overensstemmelse med det aftalte, hvilket også er årsagen til, at vi fortsat samarbejder i konkurssager, senest med et konkursbo modtaget i efteråret 2017.”

Download reference

Thomas MarkertAdvokat Partner, Dahl AdvokatfirmaDahllaw.dk