Nødlidende Virksomheder

Når en virksomhed er nødlidende, kan det betale sig at samarbejde med Havgus Vi bistår med at skabe overblik, rydde op og evt. frasælge aktiver.

Det kan nemlig ofte være svært for de nødlidende virksomhedsejere at frasælge til priser, der ligger under indkøbspris, hvilket kan være en nødvendighed for at komme i mål.Havgus er specialiseret i at realisere aktiver, så det gøres på den bedste og også lovlige vis. Overblik og salg af aktiver kan mange gange være den løsning, som redder en nødlidende virksomhed fra konkurs. I den forbindelse har Havgus har et stort netværk og erfaring med forskellige salgskanaler og så er vi ikke personligt bundet til aktiverne.

 

Konkurs

I forbindelse med overdragelse af virksomheder og salg fra konkursboer til tredjemand tilbyder Havgus at stå for skriftlige vurderinger af boet med eksplicit billedarkiv. Vi vurderer som udgangspunkt altid aktiver i tre kategorier; Going concern – Værdi ved målrettet salg – tvangssalg.

Vurderingerne er baseret på vores specialviden om salg af konkursboer samt overdragelse af virksomheder og er derfor realistiske og brugbare i forbindelse med salg.

Book et orienteringsmøde

Kontakt Jan Jensen på tlf.+45 21342055 og book et orienteringsmøde.

På mødet kan du forklare os om din situation så vi kan vurdere hvordan vi kan hjælpe dig. Prisen for dette møde er 1.000 kr. eks. moms som betales up front eller ved mødets start