Er din virksomhed på vej mod konkurs?

Hvis du er ude af stand til at betale dine regninger, eller af andre årsager, ikke kan opretholde driften af din virksomhed, kan det være nødvendigt at indgive en konkursbegæring.

Men hvad betyder det? Hvordan skal du forholde dig? Hvem skal du kontakte? Hvad sker der med de ting du ejer? Det kan være nogle af de spørgsmål, der trænger sig på.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, er du kommet til det rette sted.

Sådan griber du en konkurs an

Det kan være svært at finde hoved og hale i et konkursforløb.

Hvad skal der ske med bilen? Hvad med dine medarbejdere? Hvad med SKAT?

… og hvad med dig?

Situationen kan virke uoverskuelig.

Og ikke nok med det – når du snakker med en advokat, eller én fra det offentlige system, føler du måske ikke altid, at de forstår netop din situation.

Du har brug for en mand, som sidder på din side af bordet.

Én, som kan svare på alle dine spørgsmål og kan hjælpe dig sikkert igennem hele processen – også i forhold til de menneskelige udfordringer.

Det siger andre om Havgus

Jeg har haft Jan som problemløser i forbindelse med økonomiske spørgsmål i de sidste 10 år. Han formår at forklare mig komplekse problemstillinger og han hjælper med at løse dem, så jeg kan fokusere på min forretning.

– Kristian

 

Jeg har i løbet af de sidste 4 år oplevet forskellige udfordringer i min virksomhed bl.a. i forhold til SKAT. Her har Jan hjulpet mig med dialogen og med at finde de rigtige løsninger, så vi i dag stadig har en god og sund virksomhed.

– Sune

 

Jeg fik stor hjælp af Jan sidste år, da jeg gik personlig konkurs med min virksomhed. Han guidede mig igennem til de rette juridiske kontakter, så jeg undgik en konkurskarantæne og efterfølgende har han vejledt mig gennem min gældssaneringssag.

– Abdel

 

Få en gratis vurdering af din situation

Mit navn er Jan Jensen. Jeg er stifter af Havgus, og har i over 16 år hjulpet et stort antal virksomheder igennem, og videre fra en konkurs.

Jeg er beskikket af Domstolsstyrelsen til at foretage vurderinger indenfor en række forskellige industrier, og specialiseret som rådgiver indenfor virksomhedskonkurser og overdragelser.

Jeg har i flere år været frivillig rådgiver hos Early Warning, hvor vi hjælper virksomheder i modgang.

Inden vi beslutter os for, om vi skal samarbejde, vil jeg gerne give en gratis vurdering af din sag.

Send mig en besked og fortæl kort om din situation, så ringer jeg dig op til en kort, gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen får afklaret, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.